Gedragsstoornis
Vergelijk de ervaringen met medicijnen voor gedragsstoornis
Naam | Aantal ervaringen | Effectiviteit | Algehele tevredenheid |
Invega | 1 | ||
Risperdal | 1 | ||
Zyprexa | 1 | ||
Carnitene Sigma Tau | 1 |
De laatste ervaringen over medicijngebruik bij: gedragsstoornis
Werd me voorgeschreven tegen angsten en slapeloosheid bij gebrek aan Dominal Forte.
De Dominal was tig maal doeltreffender.
Niet veel effect. Maar wel de negatieve . Zyprexa was extreem dus kozen ze voor hun broertje. Maar toch wel wat lichte drang naar eten dus geen effect behalve bijkomen dus deze moest verdwijnen. Daarvoor in de plaat escitalopram waar ik veel meer aan heb
Obesitas was al en ook familiair. Maar van +/- 90 kg naar ruim over de 100kg dat is letterlijk aankomen van de lucht
Makkelijk bij de apotheek af te halen en goede service. Middel werkt goed en snel. Heb er verder ook geen klachten over.
ADHD niet vastgesteld, DOWN-syndroom. 2 x Epileptisch insult door gebruik Methylfenidaat januari 2014. Voorheen nooit epileptisch insult gehad en na stoppen ook niet meer.
Ik ben heel blij met de medicatie! Ik had veel last van onrust in mijn hoofd. onbewust ergerde en piekerde ik veel. Ik ergerde me zoveel dat als er een woordenwisseling was ik heel erg boos werd. Ik werd dan helemaal overstuur. Nu ben ik veel rustiger. In mijn hoofd is nu rust. Ik had heeeel veel last van vermoeidheid en dat is doordat ik nu rustiger ben in mijn hoofd ov[lees meer...]er! Om 12:00 krijg ik 37,5 en om 20:00 150 mg. Ik heb als ik 1 dosering krijg in de middag het gevoel dat het uitgewerkt is. Mijn ouders gebruiken het tegen depressie en hun helpt het ook heel goed. Mijn vader helpt het ook tegen boosheid. Toen ik klein was irriteerde hij zich snel en werd dan er boos. Nu is dat over.
Ik moest na een week al stoppen omdat ik last kreeg van extreme vermoeidheid en depressie. Als alleenstaande moeder wil ik er wel actief en alert voor m'n kind zijn en dit middel belemmerde me daarin. Ook kreeg ik last van vreetbuien.
Wel een voordeel dat ik dusdanig onverschillig werd dat ik eindelijk zonder het licht aan durfde te slapen, al weet ik niet of dat aan de [lees meer...]vermoeidheid lag.
Morgen ga ik fluoxetine proberen. Dat schijnt minder zwaar te zijn.
Ik heb erg last van spanning en agressie, na ruim een jaar therapie heb ik besloten medicatie te willen proberen.
Ziekten met de meeste ervaringen
Anticonceptie / zwangerschapspreventie (3105) |
Trage schildklier (696) |
Epilepsie (694) |
Allergie (679) |
Depressiviteit (618) |
De reviews op deze pagina zijn door de gebruikers gegenereerd en vervolgens gelezen en aangepast alvorens goedkeuring, om zo te voldoen aan onze standaarden wat betreft een review voor een medicijn. Voor het delen van ervaringen is geen medische kennis noodzakelijk. Op deze manier geven de reviews alleen een beeld van de ervaring van de schrijvers en niet die van de eigenaar van deze website. Denk er aan dat de ervaringen kunnen verschillen van persoon tot persoon en dat u voor medisch advies altijd contact op moet nemen met uw arts of apotheker.
Volg ons op...