Hersenvliesontsteking
Bestaat uit:
Hersenvliesontsteking
Nekkramp (3)
Vergelijk de ervaringen met medicijnen voor hersenvliesontsteking
Naam | Aantal ervaringen | Effectiviteit | Algehele tevredenheid |
---|---|---|---|
Tramadol | 2 |
Diclofenac | 2 |
Keppra | 1 |
Paracetamol/ Codeine | 1 |
Acenocoumarol | 1 |
![]() |
De laatste ervaringen over medicijngebruik bij: hersenvliesontsteking
Dat heb ik in maart 2011 gehad,,en een zeldzame veneuze trombose daarom bloedverdunners !, gaat goed
Na 21 jaar sinds sept 2014 Camcolit afgebouwd, 2,5 x 400 mg, laatste x 100 mg op 17/7/2015. Linkerkant lichaam instabiel door rug, enkel, voetproblemen, daardoor pijnen. Tijdens afbouwen, 3x gewrichts pijnaanval, zweetaanvallen, racend hart, benauwd, slaapproblemen etc. Behandelaar deed er zeer luchtig over, slechte tot geen begeleiding, zegt psychosomatisch. Sinds 1 aug a[lees meer...]fwisselend, diclofenac, voltarenK (tot 26 st, daarvoor nooit mogen gebruiken met camolit), temazepam nu en dan gebruikt. Kreeg Lorametezepam 2 mg, en paracod. naar behoefte. Hoewel ik alleen Camcolit slikte, ben ik geschrokken v het aantal wat ik innam sinds 1 aug. door bijkomende geheugenproblemen. Zojuist 2 paracod genomen voor linkerkant lichaam. Reactie zware verstijvingenm tintelingen mond, gezicht , handen, voeten en kan nauwelijks typen. SPVer gooit het (telefonisch) op ademhaling, hyperventilatie en zegt de bijwerkingen niet te herkennen. Heb laatste loramet afgel do genomen, sindsdien nog steeds deze bijwerkingen? Valt volgens mij helemaal verkeerd... slechte zaak! Durf zo niet naar bed te gaan! Kosten 14, 80 incl gesprek! Neem soms 1 soms 2, niet elke dag trouwens. Stijfheid zakt nu iets..
Ik gebruik het al sinds 1999 en ben 2 x coldturkey gestopt, een hel! Ik was toen niet alleen en had hulp, nu heb ik geen hulp en wil er zo graag vanaf, de ene bijwerking verwerk je weer met het ander. Gek word ik ervan! Nu wil ik zo graag stoppen. Maar het idee naar mijn huisarts te gaan en dit te melden maakt mij al bang, iemand die niet weet wat afkicken is heeft makkeli[lees meer...]jk praten... Als hij straks mijn medicatie afneemt, wat dan?! Alleen dat idee maakt me al bang.
Ik kreeg op mijn 21e hersenvliesontsteking, bacteriële vorm met daarbij zware bloedvergiftiging. Na maanden pas uit het ziekenhuis ontslagen met zenuwschade. Het had al mijn zenuwen en aders aangetast. Aders sneuvelden met infusen en kortom drama.
En nu ja 2 honden in huis, vrijgezel, familie op afstand en wil zo graag weer werken, houd dit middel mij werkelijk op de been, maar iets wat je op de been houd is toch te gek?! Die klote pillen in dat doosje!
Wie weet met wat voor andere medicatie je eventueel makkelijker kan afbouwen en dus afkicken en stoppen?!
Alvast mijn dank en mega respect voor de mensen die er al vanaf zijn!
Ik zou er nooit aan beginnen!
Beste,
In januari 2013 hersenontsteking icm bacteriele hersenvliesontsteking.
Links compleet verlamd. 10 dagen coma.
Hierdoor juni eerste zware aanval epileptie gehad.
500 mg Medicatie, in augustus 2de aanval stuk lichter (alleen trillen).
Daarna naar 750 mg.
Sindsdien geen aanval meer gehad. (ben ik erg blij mee)
Bijwerkingen, alleen vermoeidheid verneem ik.
En[lees meer...] dat bij concentratie hersens vastlopen, maar dit kan ook bij NAH horen (niet aangeboren hersenletsel).
Ziekten met de meeste ervaringen
Anticonceptie / zwangerschapspreventie (3138) |
Angst & paniekstoornis (2810) |