Hereditaire motorische en sensorische neuropathie
Vergelijk de ervaringen met medicijnen voor hereditaire motorische en sensorische neuropathie
Naam | Aantal ervaringen | Effectiviteit | Algehele tevredenheid |
---|---|---|---|
Lyrica | 4 |
Pregabaline | 2 |
Gabapentine | 1 |
Tramadol | 1 |
Durogesic | 1 |
![]() |
De laatste ervaringen over medicijngebruik bij: hereditaire motorische en sensorische neuropathie
Effectief maar verslavend
Ik heb al jaren een neuropathie onder mijn voeten. Geeft het gevoel alsof je op glasscherven loopt. Gebruik nu 200 mg retard. Nadeel is dat je gaat gewennen aan de hoeveelheid tramadol waardoor na een langere periode een hogere dosis is vereist om nog effectief te zijn.
Neemt de pjn niet geheel weg maar kan wel weer normaal functioneren in mijn dagelijks leven.
Veel minder krampen in benen.
concentratieproblemen en geheugen problemen
Vernauwing spinaal kanaal l3 l4 l5. Veel pijn in voet en beide benen. Operatie artrodese op l4 en l5 drie jaar terug. Na veel pijnstillers tramadol, dafalgan, codeine waarvan steeds suf nu lyrica begonnen 25 Mg eerst 5 dagen 1 avonds dan 1 's morgens en 's avonds 5dagen en nu 's morgens , 's middags , en 's avonds een, af en toe nog een paracetamol. Pijn goed onder control[lees meer...]e. Maar voos gevoel en tintelingen nog aanwezig. Emg gedaan en de zenuwen zijn gehavend, maar operatie toch nog uitstellen zegt de specialist. Eindelijk wat minder pijn en mijn sociaal leven weer opgenomen.

11-10-2016 | Man | 34
fentanyl oromucosaal/transdermaal
fentanyl oromucosaal/transdermaal
Beste Frank,
Ik hoop da tik zo kan bereiken om mijn dank uit e spreken voor je meedenken. Ik ga jouw tip zeker aan mijn huisarts voorleggen.
Ik moest opnieuw alles invullen; geen idee of het allemaal hetzelfde is.
Fijne groeten,
Ton
Ziekten met de meeste ervaringen
Anticonceptie / zwangerschapspreventie (3138) |
Angst & paniekstoornis (2810) |