Bijwerkingen
doffe hoofdpijn
verstopte neus
In het aller begin in mijn nieuwe relatie veel stres en licht depri van einde vorige relatie.
Waardoor ik erectiestoornis had.
Dokter schreef me tadalafil voor, maar na wat opzoekwerk schrik gekregen voor alle bijwerkingen.
Uiteindelijk is het vanzelf over gegaan na mentaal terug in orde te zijn.
Maar na een jaar of 6 weer is stressvolle en en Depro te zijn zelfde prob[lees meer...]leem, ook ging hij niet eens meer volledig hard. Toch naar dokter en schreef me ipv de 20mg de 5mg dagelijks gebruik voor.
Eerst wat opzoekwerk gedaan en las dat dit toch ook goed werkte en minder bijwerkingen had.
En kan dit alleen maar beamen.
Na eerste inname voelde ik ook dat penis meer bloed had en slap voelde hij ook dikker aan.
Maar geen spontane erectie.
Van moment ik erotisch geprikkeld wer door vrouw ging hij direct hard. En bleef goed hard. Durfde meteen ook rustig haar te neuken en haar op het gemakje te behagen. Ipv snel want hij moest maar eens slap gaan.
Na 3 dagen elke dag een dosis te nemen voelde ik tijdens de seks dat hij hard was en ik minder snel tot orgasme kwam en ipv de gebruikelijke 4 a 7 min neuken werd het ineens 45 a 50 min. Men vrouw wist ni wat haar overkwam. Heb haar naar meerdere orgasmes geneukt.
Dan maar even gestopt met de pillen om te zien wat effect zou zijn. En de dagen nadien geen probleem met slap worden maar langzaam voelde je dat het terug verslapte waardoor terug 4min seks. 🤔😕
Daarna terug pil gepakt en werkte wel maar niet zoals eerste x. Maar na 3 dagen na elkaar te pakken werkte het weer zoals verwacht. Wel geen 45min meer maar wel terug ok. Als ik opgewonden Was en men vrouw ging beffen en ook al was ik kei opgewonden toch ging ie slap. Maar met tadalafil bleef ie paraat staan. Na de seks wel terug dkrect slap.
Vind dit goed middel.
Enkel enigste probleem was dat ik door boost in zelfvertrouwen ineens kei veel seks wou en vrouw me niet kon volgen en in periode zat dat ze juist minder seks wou door haar zwangerschap. Me paar x zelf moeten helpen want ik werd bijna elke morgend wakker zoals ik 16was, met een erectie. Dus jah... Maar nu vrouw over vermoeidheid heen is en in 2 de syclus zit. Terug top seks.
Waardoor ik erectiestoornis had.
Uiteindelijk is het vanzelf over gegaan na mentaal terug in orde te zijn.
Maar na een jaar of 6 weer is stressvolle en en Depro te zijn zelfde probleem, ook ging hij niet eens meer volledig hard. Toch naar dokter en schreef me ipv de 20mg de 5mg dagelijks gebruik voor.
En kan dit alleen maar beamen.
Maar geen spontane erectie.
Vind dit goed middel.
Volg ons op...