medicijnen

EFFECTIVITEIT

geen effectzeer effectief

BIJWERKINGEN

geenzeer veel
gebied van rode huid gevoeligheid wonden branderig gevoel

FILTER MENINGEN OP ZIEKTE

Condyloma (52 meningen)
Wratten (23 meningen)
SOA (seksueel overdraagbare aandoening) (12 meningen)
Huiduitslag (0 meningen)

LEEFTIJD + GESLACHT

LEEFTIJD + GESLACHT

VERGELIJKEN

Aldara (74 meningen)
Formule W Wratten (33 meningen)
Aciclovir crème (11 meningen)
Prevner (11 meningen)
Zovirax (10 meningen)
Toon alle...

Lees meer over dit medicijn

Farmacotherapeutisch Kompas

Bekijk hier wat er in het naslagwerk van de arts staat

12-06-2013 | Man | 19
Niet in de lijst
Ik gebruik al een jaar Humira ( immun suppressiva ) wegens een zeldzame reuma aandoening. Mijn weerstand is daardoor drastisch verlaagd. Hierdoor konden vele virussen en bacteriën verschijnen die mijn afweer normaal gesproken kon doden. Een voorbeeld was dat ik plotseling binnen 1 week verschrikkelijk veel ( 50-100 ) genitale wratten rondom de anus kreeg! Ik schrok me te p[lees meer...]letter en ging naar de soa centrum. Deze verwees me naar een dermatoloog en kreeg condyline. De dermatoloog was niet echt optimistisch dat de wratten zouden verdwijnen, maar ik moest toch proberen om 2 maande lang condyline te gebruiken, en als ze niet verdwijnen zou ik voor een middag op de operatie tafel moeten liggen om alles weg te snijden :S Nou dames en heren... 95% van de wratten verdwenen na 3 dagen!!!! 2 maanden was helemaal niet nodig! Het doet nu wel heel erg zeer, en gebruik lidocaine ter verdoving , maar mijn huid ziet er gwn tamelijk normaal uit! Geen littekens niets! Ik sta gewoon verstelt... ik had gewoon echt misschien wel 100 wratten (met een paar echt mega groot :S ) en ze verdwenen gewoon allemaal! Ik was zo bang dat conyline niet zou helpen... ik kreeg een soort wattestaafje bij om de wratten "aantestippen", maar als je rond de honderd wratten hebt is dat nogal moeilijk... Ik maakte mijn vinger top met wat condyiline nat en wreef gewoon op alle gebieden met wratten. het prikt wel even, maar liever even prikken en pijn voelen dan als een freak lopen! Dit was heeeeel effectief. Pff ik kan mijn vreugde gewoon niet verworden nu haha

02-06-2013 | Man | 44
Niet in de lijst
Nooit ergens last van gehad tot... genitale wratten. Wacht niet af en ga naar arts. Via GGD recept gekregen en overig advies. Gebruik goede handhygiene en washandjes ed alleen voor deze toepassing. Eerst zuiver maken, insmeren met vaseline (muv wratten) dan aanstippen, goed laten drogen. Op ochtend 3e dag kwamen wratjes los en is eigenlijk ook het velletje weg. Last van ma[lees meer...]tige zwelling en licht schrijnend gevoel, maar dit is na week over. Zeker 2 weken helemaal geen sex hebben en voorzichtig zijn ivm verspreiding op eigen lichaam en om herstel te bevorderen. Even vaseline blijven gebruiken voor bescherming, dit middel (condyline) is meestal 1e keus voor dit soort gevallen. Bij normale gezondheid grote kans dat het wegblijft.

17-10-2012 | Man | 28
Niet in de lijst
Goed medicijn waarvan de werking prima is. De aandoening is lastig, je wilt er snel vanaf. Dit betekent niet dat je rijkelijk moet gaan smeren met de vloeistof! Ik heb geluisterd naar mijn eigen lichaam. toen de huid schraal begon te worden ben ik gelijk gestopt. De wratjes zijn nu ook weg,

17-05-2011 | Vrouw | 19
Genitale wratten
Ik heb condyline 2 weken gebruikt en de wratten zijn tot nu toe niet meer terug gekomen. Het is wel heel erg pijnlijk. Als je het nauwkeurig doet dan ben je er snel vanaf. Het liefst kun je er beter hulp bij gebruiken. Alleen is het haast niet te doen!!! Groetjes en succes allemaal

01-12-2009 | Man
Genitale wratten

Medicijnen met de meeste ervaringen

Mirena (2359) - Anticonceptie - overig
Champix (1165) - Verslavingsziekten
Venlafaxine (974) - Depressie - antidepressiva overig
Thyrax Duotab (878) - Schildklier - hypothyroidie (traagwerkend)
Mirtazapine (697) - Depressie - antidepressiva overig
Roaccutane (475) - Acne
Amoxicilline / Clavulaanzuur (470) - Antibiotica - penicillines breedspectrum
Amlodipine (464) - Bloeddruk - calciumantagonisten
Dexamfetamine (436) - ADHD - psychostimulantia
Euthyrox (430) - Schildklier - hypothyroidie (traagwerkend)